top of page

De beste periode voor een mooi tuinontwerp


De tuin is de ultieme plek om tot rust te komen na een drukke dag. Tenzij de tuin niet naar wens is, dan is deze waardevolle plek een doorn in het oog. Zonde…!

De winter is de ideale tijd om na te denken over een nieuw ontwerp voor de tuin. Als je in de winter het ontwerp gereed hebt, kun je aan de slag met het uitvoeren van je plannen. In de zomer zit je dan in je bloeiende nieuwe tuin.

Maar wat wil je eigenlijk? Welke sfeer moet je tuin uitademen, welke materialen passen daarbij en wil je aan je kleurtje werken of vind je het prettiger om in de schaduw een goed boek te lezen? Start met het bedenken van waar je ideale tuin aan moet voldoen. Een goed tuinontwerp helpt je een harmonieuze tuin te creëren waar je jarenlang plezier van gaat beleven.

Een handig hulpmiddel? Maak een moodboard! Blader tuinmagazines en Pinterest door en verzamel afbeeldingen van je ideale tuinstijl, materialen, tuinsets. Het is belangrijk om alle afbeeldingen samen te brengen om het totaalplaatje voor je te zien. Zo zie je direct of alles in dezelfde stijl is en daadwerkelijk bij elkaar past.

Wil je het echt goed aanpakken? Laat ons dan een tuinontwerp voor je maken. We komen de huidige tuin bekijken, nemen maten op, bekijken de ligging en bespreken de wensen en eisen. We voorzien je van waardevolle adviezen, zodat de tuin, naast prachtig, ook een praktische leefbare tuin wordt. Vervolgens wordt het tuinontwerp gemaakt. Onze creativiteit houdt geen winterslaap, dus we nodigen je graag uit voor een eerste, oriënterend gesprek!

Uitgelichte berichten
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
No tags yet.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page